skip to Main Content
Barcelona 933 196 033   Lloret de Mar 972 365 829   Salou 977 381 769

La Costa Daurada amb 202 km. de litoral que van des de Cunit fins a Alcanar, passant per Calafell, Coma-ruga, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, capital de la província, una de las més importants de l’imperi romà, Salou (Platja d’Europa), Cambrils, amb el seu típic port de pescadors, Miami Platja, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i la reserva natural del Delta de l’Ebre.

La Costa Daurada es una regió molt variada, amb una rica història i esplèndides platges, en general molt llargues, de sorra fina i aigües en la majoria dels cassos poc profundes.

L’interior del pais es bastant muntanyós i en bona part cobert de vinyes en forma de terrasses. Es poden visitar diversos cellers al Priorat, Montsant o a la Terra Alta, denominacions d’origen. També és interessant visitar poblacions como Falset, Tivissa, Miravet o Tortosa, sense oblidar els monestirs cistercencs de Poblet i Santes Creus.

Els esports nàutics i el golf (hi ha 8 camps i pitch and putt a la zona) són un altre dels atractius de la Costa Daurada.

Back To Top