Barcelona 933 196 033   Lloret de Mar 972 365 829   Salou 977 381 769

La Costa Daurada amb 202 km. de litoral que van des de Cunit fins a Alcanar, passant per Calafell, Coma-ruga, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, capital de la província, una de las més importants de l’imperi romà, Salou (Platja d’Europa), Cambrils, amb el seu típic port de pescadors, Miami Platja, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i la reserva natural del Delta de l’Ebre.

La Costa Daurada es una regió molt variada, amb una rica història i esplèndides platges, en general molt llargues, de sorra fina i aigües en la majoria dels cassos poc profundes.

L’interior del pais es bastant muntanyós i en bona part cobert de vinyes en forma de terrasses. Es poden visitar diversos cellers al Priorat, Montsant o a la Terra Alta, denominacions d’origen. També és interessant visitar poblacions como Falset, Tivissa, Miravet o Tortosa, sense oblidar els monestirs cistercencs de Poblet i Santes Creus.

Els esports nàutics i el golf (hi ha 8 camps i pitch and putt a la zona) són un altre dels atractius de la Costa Daurada.

costa-dorada-1
costa-dorada-2